Wie is ... ?

Fractal
bullet Carla de Meijer

No nonsense, recht door zee, gedreven en betrouwbaar.

Carla de Meijer heeft een brede achtergrond in diverse dienstverlenende sectoren. Zij heeft jarenlange ervaring op het snijvlak van (HRM)beleid, organisatievraagstukken en management.

Carla de Meijer-Heijser | Foto: Frans de Meijer Zij is een ervaren manager die resultaat- en mens­gerichtheid uitstekend weet te combineren. Ook heeft zij gedurende haar loopbaan succesvol diverse veranderingstrajecten begeleid.
Carla is sterk in het verbeteren van werk­processen en cultuur­aspecten, waardoor een duidelijke klantfocus ontstaat, de output verhoogd wordt en de kwaliteit van het werk verbetert.

Carla is eveneens bedreven in het coachen en begeleiden van individuen en teams. Zij kan goed luisteren, spiegelen en confronteren.

Zij is analytisch sterk, maar heeft tevens de kwaliteit om concrete, praktische oplossingen te bieden. Carla formuleert helder en bondig. Zij kan goed schakelen tussen de verschillende niveaus binnen een organisatie en is daardoor een goede gesprekspartner voor zowel management als medewerkers.

bullet Opleiding en achtergrond

Na het afronden van een managementleergang 'Opleiding en Organisatie' is Carla in 1996 cum laude afgestudeerd als socioloog aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie: beleid, organisatie en management. Omdat leren nooit stopt heeft zij daarna verschillende coachopleidingen, een collegecyclus verandermanagement, een leergang lean in de zorg en verschillende masterclasses gevolgd, waaronder High Performance Organisations (HPO).

Carla is haar loopbaan begonnen in het onderwijs, waarna een lange carrière volgde in verschillende (top)managementfuncties. Zij heeft onder andere op diverse plekken binnen de overheid gewerkt, in de ouderen- en gehandicaptenzorg, in verschillende ziekenhuizen en in de ICT-branche. In september 2006 is zij gestart met Andalan, HRM Consultancy en Organisatieadvies.